• Haar treatment

 • Bekijk hieronder de haar treatment behandelingen die wij aanbieden. We werken met Kerastase, L'Oreal en Olaplex producten.

 • Kérastase haarmaskers

  Om de haren optimaal te verzorgen, is een haarmasker van essentieel belang. Een goed masker is namelijk een intensieve verzorging voor het haar en kan wekelijks worden gebruikt. Een masker heeft een verzorgende, beschermende en voedende functie. Het geeft het haar nét dat beetje extra verzorging wat het soms nodig heeft. Hiervoor heeft Kérastase verschillende maskers in het assortiment opgenomen voor verschillende haartypen. Deze maskers zijn een ware schoonheidsbehandeling voor het haar!

 • Kérastase Fusio-Dose of detox behandeling


  Kérastase Fusio-Dose bestaat uit twee delen: een concentré en een booster.

  Er is een keuze uit zes concentrés en zes boosters. Ieder concentré vormt een oplossing voor een veel voorkomend haarprobleem (droog haar, gekleurd haar, verzwakt haar en dunner wordend haar). Gecombineerd met de boosters (die de secondaire behoefte van het haar aanpakt) krijg je een behandeling die special op jouw behoeften aansluit. Het resultaat is direct zichtbaar , jouw haar voelt heerlijk zacht en de kleur is weer mooi glanzend.
  Het fusio-dose kan gecombineerd worden met een andere behandeling in de salon zoals een kleuring, knippen of stylen en geschikt voor het haar van zowel mannen als vrouwen. 

 • Kérastase Fusio-Scrub


  Een gezonde hoofdhuid id de eerste stap naar stralend haar. Daarom is het belangrijk om deze goed te voeden. Fusio-Scrub is een in-salon service die de hoofdhuid en het haar intensief reinigt en revitaliseert en onzuiverheden verwijdert. Het geeft haar een lichter en luchtiger gevoel tot in de puntjes. Na jezelf verwend te hebben met een Fusio-Scrub treatment en jouw hoofdhuid diep gereinigd is, ervaar je 72% meer volume direct na de behandeling.

  Na deze toevoeging aan de behandeling merk je direct dat het haar zachter en gezonder aanvoelt!

  Graag tot ziens bij ons in de salon Studio Colourful

 • Olaplex

  Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar nu ook bij Studio Colourful. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode word nu al in meer dan 60.000 salons in Amerika toegepast.

 • Wat is Olaplex?

  Wat is Olaplex nu eigenlijk? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, dea en aldehyden. bovendien is olaplex niet getest op dieren. het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 • Keratine Gold

  Keratin Gold, is de nieuwe evolutie als het gaat om "hair smoothing".
  Keratin Plus Gold is een combinatie van botanische en organische aftreksels – 100% puur – gemengd in een perfecte balans. Door de gepatenteerde formule van aminozuren en stamcellen, verkregen uit zure appels die worden gekweekt in Zwitserland, is het nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigd. Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Keratin gold is volledig vrij van Formaldehyde en daarom niet schadelijk voor zowel het haar als de gezondheid.