• Haar treatment

 • Bekijk hieronder de hear treatment behandelingen die wij aanbieden. We werken met Kerastase en L'Oreal producten.

 • Kérastase Fusio-Dose


  Kérastase  Fusio-Dose bestaat uit twee delen: een concentré en een booster. 

  Er is een keuze uit vier concentrés en vier boosters. Ieder concentré vormt een oplossing voor een veel voorkomend haarprobleem (droog haar, gekleurd haar, verzwakt haar en dunner wordend haar). Gecombineerd met de boosters (die de secondaire behoefte van het haar aanpakt) krijg je een behandeling die special op jouw behoeften aansluit. Het resultaat is direct zichtbaar , je haar voelt heerlijk zacht en de kleur is weer mooi glanzend.
  Het fusio-dose kan gecombineerd worden met een andere behandeling in de salon zoals een kleuring, knippen of stylen.

 • Exclusief beschikbaar in een Kėrastase salon zoals Studio Colourful!

 • L'Oreal Smartbond

  Smartbond wordt gemengd door de kleuring of ontkleuring voordat het in je haar aangebracht wordt.
  Het beschermd de zout- en zwavel bruggen in het haar om de beschadiging tot een minimaal te beperken. Het zorgt voor een optimale verheldering tijdens radicale veranderingen en versterkt en beschermt het haar tijdens het chemische proces van je (ont)kleuring. 

 • Na deze toevoeging aan je behandeling merk je direct dat het haar zachter en gezonder aanvoelt!

 • Olaplex

  Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar nu ook bij Studio Colourful. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode word nu al in meer dan 60,000 salons in Amerika toegepast.

 • Wat is olaplex?


  Wat is olaplex nu eigenlijk? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, dea en aldehyden. bovendien is olaplex niet getest op dieren. het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.