• Kleuren en highlights

 • Bij Studio Colourful werken we alleen met top merken. L’Oreal professioneel is ons kleuringsmerk.

  Kleuren is een vak apart en het vereist kennis en kunde om tot geweldige resultaten te komen. Voor de kleurbehandeling bepalen we met elkaar de gewenste kleuring, want elk haartype is anders. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past.
  Een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de teint van de huid, de vorm van je gezicht je persoonlijkheid en ook de conditie van je haar zijn van invloed op ons persoonlijk advies.

  Wil je een uitgroei behandeling, highlights, babylights, face frame highlights, lowlights, bayalage of alleen verdieping geven aan jouw eigen haarkleur? Neem dan direct contact met ons op!

  020-6821810

 • Kleur behandelingen:

 • Basis uitgroei verven

  Basis uitgroei word gezien als het haargedeelte bij de hoofdhuid zonder kunstmatige kleuring dat uitgegroeid is na een paar weken. Basis uitgroei word gezien als een ondertoon voor verdere kleuring. 

  Deze foto is gemaakt door Vincent van Kleef.

 • Bayalage 


  Een techniek in haarkleuring die een zachte natuurlijke sun kissed look geeft. We kijken naar hoe je haar valt en verven we de haarplukken gedeeltelijk soms halverwege de bovenkant voor een natuurlijke look. 


 • Babylights


  Dat zijn hele subtiele highlights die je haar een zomers effect geven, zonder dat je een duidelijk contrast ziet. De highlights zitten niet door het hele haar, maar zijn superfijn en bevinden zich rondom het gezicht en op je kruin. Ook de punten kunnen iets worden opgelicht met een kleur die twee tinten lichter is dan bij de haaraanzet. wanneer je niet zo van de ‘haarkleuring’ bent. Met een paar subtiele highlights breng je een doffe coupe weer tot leven.

 • Highlights/lowlights


  Highlights en lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Vaak wordtdeze behandeling uitgevoerd met(aluminium)folie. Als je iets vanaf de hoofdhuid kleurt betekent dat dat je na een aantal weken een verschil gaat zien tussen het niet gegroeide haar in eigen kleur en de Highlights. Doordat het plukjes zijn en je niet helemaal geverfd bent, heb je er nog je eigen kleur tussen zitten, waardoor dit heel mooi overloopt.

   

   

 • Bronde


  Deze nieuwe haarkleuring voor brunettes is een mengelmoes van bruin met een blond effect, zonder dat je meteen als blondine door het leven gaat. Een Bronde behandeling geeft jouw bruine haar warmte en levendigheid, zodat jouw gezicht mooier en levendiger uitziet

   

   

 • Toner


  Een haartoner is een product met pigmenten die je in het haar aanbrengt om ongewenste tinten in het haar te neutraliseren. De toegevoegde pigmenten en de ongewenste tinten heffen elkaar op, zodat alleen de gewenste kleur overblijft.

  Semi permanente kleuring (kleurspoeling)


  Een Semi-permanente haarkleuring is ook zeer geschikt voor mensen die beginnen met de haren te kleuren.Het is een goede manier om te experimenteren met kleuren,Deze duurzame kleuring is het ideale compromis tussen een kleurspoeling en een permanente haarkleuring. Een semi-permanente haarkleuring resulteert in een haarkleur die 6 tot 8 weken zichtbaar is.