• Kérastase behandeling

 • Kérastase is het beste van het beste op het gebied van haarverzorging en flexibele styling.
  U kunt bij ons in de salon terecht voor een Kérastase behandeling.

  Bel ons via +31 20 682 1810 voor de mogelijkheden! 

 • Door te blijven onderzoeken en ontwikkelen is Kérastase in staat om continue met de mooiste en verfijnste producten op de markt te komen. Kerastase is haarverzorging op haar best. Sinds 1964 staat Kerastase aan de top van de professionele haarverzorging.

  Kerastase producten zijn uniek met hoogwaardige formules en ingredienten. De producten van Kerastase zijn gepersonaliseerd en bieden voor ieder hoofdhuid- en/of haarprobleem een oplossing. Met als gevolg het beste resultaat met respect voor hoofdhuid en haar.

  Kérastase wordt gezien als het eerste haarverzorgingsgamma die het haar van binnenuit transformeert met een langdurig effect. De service van Kérastase biedt iedere vrouw een moment van rust en welzijn, een ritueel op maat: ontspannend, intens of ultiem.

  De formules van Kérastase komen terug in producten die uniek zijn: zowel in de ingrediënten met specifieke concentraties als de verpakkingen en toepassingsmogelijkheden voor u thuis. Het haar wordt intensief verzorgd, het glanst en voelt gevoed aan.